Søg
Filters

Weekendtaske

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Redesigned weekendtaske

Dejlig rummelig weekendtaske fra mærket Re:Designed i et tidløst og enkelt design. Tasken indeholder fire mindre rum foruden det store rum, hvoraf det ene er placet på inderseiden af tasken, mens de andre tre er placeret udenpå og henholdsvist på den ene langside og ét i hver ende af tasken - alle med lynlåslukning. Desuden medfølger der en crossover-rem.
1700 Kr

Redesigned weekendtaske

Super lækker, stor og rummelig weekendtaske i det flotte vintage-læder look, som lukkes med lynlås. Tasken har ét stort rum med to små lommer på den ene inderside samt et lille rum med lynlåslukning på den anden side. Uden på findes et rum på den lange side, som lukkes med en magnetknap. Desuden medfølger der en aftagelig og justerbar crossover rem.
1800 Kr

Redesigned taske

Aini tasken er en større og elegant taske i en enorm lækker skindkvalitet. Tasken er opdelt i to primære rum adskilt af en større lynlåslomme i midten. Desuden er tasken designet med en mindre lynlåslomme og to mobillommer forinden samt to fastsyede læder remme for oven. Taskens rummelighed gør den super anvendelig til flere lejligheder, og du bestemmer selv, om den skal fungere som shopper, weekendtaske eller arbejdstaske - der er plads til det meste.
1300 Kr

Redesigned hannie bag

Denne funktionelle Hannie weekendtaske fra Re:Designed, er det perfekte valg til kvinden der mangler en smart praktisk taske. Tasken har en lille lynlåslomme på bagsiden samt en på fronten. Derudover har den to forlommer der åbnes af en klap med magnetlukning. Rejsetasken har to hanke samt en aftagelig og justerbar skulderrem. Indvendigt har den et stort rum med god plads. Udover det rummelige plads har den to små stiklommer samt en lynlåslomme til mindre genstande.
1900 Kr