Søg
Filters

Stine A

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Stine A Big dot earring purple

Meget fin ørestik med én lyselilla zirkon-sten som motiv i fronten. Motivet i fronten måler 3 mm. Stine A Big dot earring er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
160 Kr

Stine A Petit bon-bon purple zircon earring

Fin ørering med lyselilla zircon fra Stine A. Petit bon-bon er fremstillet i 18 karat forgyldt sterling sølv og lilla zirkon. Øreringen skal drejes i øret og længden er 10 mm. Style den til andre øreringe og mix and match efter anledning og humør.
210 Kr

Stine A Petit sparkling Teardrop with zircon

Fin lille ørestik med hvid zirkon i teardrop motiv fra Stine A. Øreringen er fremstillet i 18 karat forgyldt sterling og en hvid zirkon. Øreringen måler 3,5 x 5,5 mm. Brug den alene eller kombiner med andre øreringe.
160 Kr

Stine A Petit ile de l'amour earring

Stine A petit ile de l'amour earring er en smuk ørestik med en banket og buet flade. Produceret i 18 karat forgyldt sterling sølv og måler 8 mm x 5 mm.
210 Kr

Stine A Tinsel Creol earring

Stine A Tinsel Creol earring er en fin, rund creol med facetteret udskæring. Produceret i 18 karat forgyldt sterling sølv og måler 2 cm. i diameter.
260 Kr

Stine A Trés petit etoile earring

Stine A Trés petit etoile earring er en fin, lille, rund ørestik med diamond cut slibninger i overfladen. Produceret i 18 karat forgyldt sterling sølv og måler 3,4 mm.
160 Kr

Stine A Trés petit etoile earring

Stine A Trés petit etoile earring er en fin, lille, rund ørestik med diamond cut slibninger i overfladen. Produceret hvid rhodineret sterling sølv og måler 3,4 mm.
160 Kr

Stine A ørering

Æstetisk ørering fra Stine A med to buede tråde. Love wave creol earring er i 18 karat forgyldt sterling sølv og måler 3 cm. i diameter og er 2,3 mm. tyk.
320 Kr

Stine A ørering

Bred creol med banket overflade. Måler 1,2 i diameter, 0,65 i overfladens bredde og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
320 Kr

Stine A ørering

Bred creol med banket overflade. Måler 1,2 i diameter, 0,65 i overfladens bredde og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
320 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med motiv af en kugle samt en hvad zirkon-sten i fronten. Motivet i fronten måler 6 mm. i højden, 4 mm. i bredden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med motiv af en kugle samt en hvad zirkon-sten i fronten. Motivet i fronten måler 6 mm. i højden, 4 mm. i bredden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
210 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 160 Kr Max: 1450 Kr
kr.160 kr.1450