Søg

STELLA NOVA

STELLA NOVA blev grundlagt i 2002 af designer og kreativ direktør Trine Skoller.

I dag er STELLA NOVA et førende dansk modebrand, der skaber seks årlige kollektioner. Det sande legende STELLA NOVA univers afspejles også i flagskibsbutikken STELLA NOVA the Boutique, beliggende i hjertet af København. I STELLA NOVAs verden mødes kontrasterne. Feminint møder maskulint og det pyntede møder det afslappede. Modsætninger mødes og en ny historie fortælles.

Kollektionerne afspejler en fristende positiv vibe af små skatte. Det er et ønske, at hvert stykke tøj er en ”must-have” som du simpelthen må eje. Grundlaget for STELLA NOVAs succes er Trine Skollers kreative sjæl og et virkelig dedikeret team bag hende. Målet er at skabe unikke styles, som kvinder vil have i deres klædeskab nu og for evigt.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

STELLA NOVA ALFINA LEE

"Alfina Lee" er en cool og farverig frakke fra Stella Nova. Jakken har brede ærmer, en lille krave og lukkes med knapper. Fremstillet af 100% Bomuld.
1500 Kr

STELLA NOVA PEN LUNA

"Pen Luna" er en flot ternet kjole fra Stella Nova. Kjolen er fuld af detaljer og er fremstillet i 50% polyester, 34% rayon og 16% nylon.
2000 Kr

STELLA NOVA PEN JOE

"Pen Joe" er den fineste blomsterprintede bluse fra Stella Nova. Blusen er fuld af detaljer og har korte flæseærmer. Blusen er gennemsigtig og er fremstillet af 67% polyester og 33% nylon.
1300 Kr

STELLA NOVA JILL

'Jill' bukserne fra Stella Nova er i et fint print print med små blomster. Bukserne har en baggy og voluminøs pasform. Kan både matches med en skjorte, sweater eller t-shirt. Evt. match den med 'Helda' skjorten i samme print også fra Stella Nova. Fremstillet i 100% polyester.
1400 Kr 700 Kr

STELLA NOVA HELDA

Smuk langærmet skjortebluse fra Stella Nova. Blusen har blomstret print, knaplukning ned langs fronten og en lille krave i halsen. Som en lille detalje er der to lommer på brystet. Sæt evt. sammen med de matchende 'Jill' bukser. Fremstillet i 100% polyester.
1300 Kr 650 Kr

STELLA NOVA HASEL

Seje bukser fra Stella Nova i navy med mange detaljer. Bukserne er croppede, har brede ben og to lommer bagpå. Bukserne er fremstillet i 100% polyester.
1400 Kr 1120 Kr

STELLA NOVA VILDE

Sej skjorte fra Stella Nova i navy med mange detaljer. Skjorten har en krave, 4 lommer foran og lukkes med knapper ned langs fronten. Sæt evt. sammen med de matchende 'hasel' bukser. Skjorten er fremstillet i 100% polyester.
1500 Kr 1200 Kr

STELLA NOVA LOAN MAE DRESS

Lang kjole som bindes ved kraven med en snor. har lange ærmer med fine detaljer. Lavet af 100% bomuld.
2300 Kr 1150 Kr

STELLA NOVA DIANA DRESS

Fin kjole med flotte detaljer i form af hulmønster. Brede ærmer og knaplukning ved kraven.
2500 Kr 1250 Kr

STELLA NOVA JO DRESS

Kort skjorte kjole med hulmønster, med knaplukning hele vejen ned og brede ærmer.
1800 Kr 900 Kr

STELLA NOVA BETRICIA DRESS

Lækker lang skjorte kjole, med stribet mønster. Har knaplukning hele vejen ned, md en klassisk skjorte krave og fin opfoldnings detaljer på ærmerne.
2000 Kr 1000 Kr

STELLA NOVA HARPER BLOUSE BLÅ

Fin bluse med korte ballon ærmer og skjorte krave, lukkes med knapper. Lavet af 85% bomuld og 15% polyester
1400 Kr 700 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 250 Kr Max: 2500 Kr
kr.250 kr.2500
Filters
Sort
display