Søg

Solbriller

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

MARKBERG MONTANA SUNGLASS CASE CARAMEL ANTIQUE

Lækkert solbrille etui fra Markberg i farven caramel. Montana sunglass case lukkes med trykknap. Etuiet er produceret i kalveskind og polyesterfor. Solbrille case måler: Bredde: 17 cm / Højde: 7 cm / Dybde: 4,5 cm
300 Kr

A. KJÆRBEDE SOLBRILLE NANCY CAMEL

Nancy er en smart solbrillemodel fra A. Kjærbede, der simpelt kan give dit outfit kant og et eksklusivt look med stelfarven "Light brown". Desuden har solbrillerne polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. KJÆRBEDE SOLBRILLE NANCY GREEN

Nancy er en smart solbrillemodel i den vildt flotte olivengrønne farve fra A. Kjærbede, der simpelt kan give dit outfit kant og et eksklusivt look. Desuden har solbrillerne polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. KJÆRBEDE SOLBRILLE NANCY BROWN

Nancy er en smart solbrillemodel i den behagelige Demi Brown farve fra A. Kjærbede, der simpelt kan give dit outfit kant og et eksklusivt look. Desuden har solbrillerne polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. KJÆRBEDE SOLBRILLE MARVIN BLACK

Marvin solbrillen fra A. Kjærbede er en meget almindelig og helt tidsløs model med runde glas og sort stel. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. KJÆRBEDE SOLBRILLE MARVIN GREEN

Marvin solbrillen fra A. Kjærbede er en meget almindelig og helt tidsløs model med runde glas og fås her i et olivengrønt stel med struktur. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. KJÆRBEDE SOLBRILLE MARVIN BROWN

Marvin solbrillen fra A. Kjærbede er en meget almindelig og helt tidsløs model med runde glas og fås her med et flot og sommerligt brunt stel. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. KJÆRBEDE SOLBRILLE GEORGE GREEN

Flot og stilfuld George solbrille i olivengrøn stel med struktur. Solbrillen er med polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr
Filters
Sort
display