Søg
Filters

Sibin Linnebjerg

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Sibin Linnebjerg cardigan

"Mary short" cardigan fra Sibin Linnebjerg er en af butikkens bestsellere inden for denne produkt kategori. Det er en virkelig lækker cardigan i såkaldt perlestrik. Cardiganen har rund hals, lange ærmer og når til cirka under hoften. Desuden har stylen to fine lommer i siden. Få cardiganen i koksgrå eller mørkeblå.
900 Kr

Sibin Linnebjerg cardigan

"Sense" cardiganen er en smuk, åbenstående cardigan fra Sibin Linnebjerg. Cardiganen er kort og stylen er tidsløs og klassisk. Sense er med rund hals, lange ærmer og to fine lommer foran. Cardiganen er strikket i en fin perlestrik og fås i enten koksgrå, mørkeblå, sort eller sand. Den er fremstillet i en lækker merino uld kvalitet, som holder formen og ikke laver fnuller.
800 Kr

Sibin Linnebjerg cardigan

"Zuni" er en utrolig lækker og tætstrikket cardigan fra Sibin Linnebjerg. I sit udtryk minder den meget om "Mary" også fra Sibin Linnebjerg i stylen og pasformen, men Zuni er dog tættere i strikken og desuden er cardiganen en anelse længere. Få zuni i mørkeblå eller mellemblå.
1000 Kr

Sibin Linnebjerg Strik Capri

Klassisk striktrøje fra Sibin Linnebjerg med lange ærmer og rund udskæring. Denne style hedder Capri og er i en virkelig lækker kvalitet af bla. mohair. I strikken er der en fin struktur af lodrette linjer. En vaskeægte efterårs- og vinter favorit, som er tilgængelig i grøn eller lysegrå.
1200 Kr

Sibin Linnebjerg Olga strik

Olga er en smuk perlestrikket sweater fra danske SibinLinnebjerg. Strikket i en blød og let mohairkvalitet. Blusen har et klassisk snit med rund hals, hellange raglanærmer og ribbede kanter. Anvendelig, klassisk og tidløs kvalitetsstrik i en smuk lyserød farve.
1200 Kr

Sibin Linnebjerg Yang strik cardigan

Yang fra danske Sibin Linnebjerg er en skøn, lang cardigan i stort perlestrik. Strikken har lommer på siden og fås i farven sand som er en anelse meleret. Cardiganen er utrolig behagelig at have på grundet den bløde og lækre kvalitet.
1300 Kr

Sibin Linnebjerg Ravenna cardigan

Ravenna fra danske Sibin Linnebjerg er en lækker cardigan i en kraftig og tæt strik kvalitet. Strikken er med rund udskæring, forlommer og lynlås - så den kan bruges åben og lukket. Ravenna har en mellemlang længde og kan fås i koksgrå.
1200 Kr

Sibin Linnebjerg cardigan Mary Long

Mary long er en skøn, lang perlestrikket cardigan i lækker uldkvalitet fra Sibin Linnebjerg. Cardiganen har rund hals, lange ærmer og er skåret til omkring knæene. Den har ingen lukning foran og to gode lommer i siden som giver cardiganen et klassisk, enkelt og tidsløst look. Cardiganen fåes i sort, navy eller grå.
1000 Kr

Sibin Linnebjerg Juliette kjole

Juliette kjole fra danske Sibin Linnebjerg er en elegant strikkjole produceret i 100% merinould og derfor blød og behagelig. Ligeledes har den et flot og feminint snit, hvilket understøttes af båndet om taljen. Kraven og båndet er aftageligt, hvilken betyder at det er mange styling muligheder med denne kjole. Kjolen fåes i sort eller koksgrå.
1200 Kr

Sibin Linnebjerg kjole Norma

Norma kjole fra danske Sibin Linnebjerg er en fin kjole i sømands-strik med lynlås på ryggen. Kjolen har rund udskæring, lange ærmer og en længde til omkring knæene. Kjolen er blød og lækker at have på grundet merinouldskvaliteten. Findes i sort og navy.
900 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 800 Kr Max: 1300 Kr
kr.800 kr.1300