Søg
Filters

Shorts

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Basic Apparel shorts

Penny shorts er en style der er behagelig og nem at have på. Modellen kan styles med en hvid t-shirt eller den matchende bluse Penny top også fra Basic Apparel. Disse shorts er med elastik i taljen som er praktisk fordi den er foldet på bagsiden, men helt lige og clean på front. Derudover har Penny shorts skrålommer foran. De fås i denne fine stribet version af navy og grå.
450 Kr

Freequent shorts

Lækre knæ-lange shorts fra Freequent i en flot lys/hvid farve. Isabella shorts har et "suit" look og en rigtig god pasform. Det perfekte hverdags shorts.
300 Kr

Inwear shorts

Er du på udkig efter de perfekte shorts til sommer, så er disse Sharon short fra Inwear et rigtig godt bud. De er super behagelige med deres afslappede pasform og elastik. Samtidigt er de virkelig fine i denne brunlige/brændte røde nuance med hvide prikker.
400 Kr

Inwear shorts

Denne style, Zella shorts fra Inwear, er fuldstændig uundværlig til sommer. Det er en klassisk model fra Inwear som er med hver sommer kollektion. Og med god grund. Zella shorts er almindelig i pasform, almindelig i talje højde samt en længde til lige over knæene. Få stylen i den flotteste oliven grønne farve.
600 Kr

Lee denim shorts

Er du på udkig efter det perfekte par denim shorts til den varme sæson, så er du landet på rette hylde. Denne model, Boyfriend short fra Lee, har en relaxed pasform. De sidder ind, men er ikke for stramme, hvilket gør dem behagelige samt anvendelige. De fås i den klassiske lyse denim vask, i en god kvalitet med en smule stræk. Shortsene er med en længde over knæene, men kan afhænge af højde. Desuden har de cut-off detalje ved benene.
500 Kr

Coster Copenhagen tights

Coster Copenhagen B3252 tights. Lækre, behagelige shorts med stræk som kan bruges under kjoler eller styles alene hvis man er med på cykelshorts tendensen. Uden syninger på front og bag. Tilgængelige i sort og nude.
150 Kr

Freequent Kuki shorts

Kuki shorts fra Freequent er fine sommer shorts i sart lyserød med et stort blomsterprint. Shortsene er i loose fit og med elastik samt snøre i taljen.
300 Kr

Ganni shorts F3184

F3184 er fine short fra Ganni med flæsedetaljer. Shortsene har loose fit og elastik i taljen. De fås i sort bundfarve med et småt, gult print af blomster.
800 Kr 400 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 150 Kr Max: 800 Kr
kr.150 kr.800