Søg

PLATEAUX

Plateaux Jewellery er et smykke brand der emmer af minimalisme og kant igennem grafiske smykker.

Smykkerne fanger øjet og har ynde, der giver bæreren mulighed for at skabe et unikt look igennem et stringent formet kollektions univers.

Plateaux Jewellery visualiserer elegance og enkelhed igennem smykkerne der udfordrer retning og stil i smykker, med inspiration hentet i klassisk og moderne minimalistisk arkitektur.

Alle smykker er lavet i 925 sterling sølv med fokus på god kvalitet.

Simpliciteten i smykkerne danner ramme om Plateaux Jewellerys essens; Minimalisme, kant og grafisk inspiration igennem et stilrent udtryk.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

PLATEAUX FOLDED OPEN EARING

Folded Open Earrings er et par øreringe i 925 sterling sølv, som leveres i en fin smykkeæske. Øreringen måler 3 cm i diameteren.
600 Kr 300 Kr

PLATEAUX FOLDED OPEN EARRING

Folded Open Earrings er et par øreringe i 24kt forgyldt sterling sølv, som leveres i en fin smykkeæske. Øreringene måler 3 cm i diameteren.
600 Kr 300 Kr

PLATEAUX FACET HOOPS SMALL

Facet Hoops Small er et par øreringe i 925 sterling sølv, som leveres i en fin smykkeæske. Strukturen på denne style er rå og kantet men giver samtidig en skinnende effekt i lyset. Øreringene måler 10 mm i diameteren.
350 Kr 175 Kr

PLATEAUX FACET HOOPS LARGE

Facet Hoops Large er et par øreringe i 925 sterling sølv, som leveres i en fin smykkeæske. Strukturen på denne style er rå og kantet men giver samtidig en skinnende effekt i lyset.
375 Kr 188 Kr
Filters
Sort
display