Søg
RSS

Nye produkter

PIESZAK ALEX STRUCTURE PANTS EXCL. COLOR

Pieszak Alex structure pants er et par cropped bukser in en blød og stretchy kvalitet med struktur og striber. Buksen har en klassisk knap-lukning samt lommer i siden og bagpå. Alex er en højtaljet buks med slim fit. En fin detalje er at striberne på siden er med glimmer/lurex. Produceret i 64% Cotton 33% Polyamide og 3% Elastane.
1400 Kr

PIESZAK EUNICE WING SLEEVE SHIRT

Eunice wing sleeve shirt fra Pieszak er en kortærmet skjorte i en blød kvalitet af bomuld. Skjorten fås i et fint, tyndt, blåstribet print. Skjorten har en skjult knap-lukning foran, casual fit og korte wing ærmer, som giver den kortæret skjorte et anderledes og cool touch.
1200 Kr

PIESZAK FRIDA FRILLY JACKET

Frida fra Pieszak er en jakke i en blød kvalitet af 100% bomuld. Frida er en kort jakke med krave, lange ærmer og gennemknap. Jakken har lommer i siden samt ballon ærmer. Frida er afslappet i pasformen, og har desuden en fin detalje med frynser forneden. Stylen kan også bruges som skjorte.
1600 Kr

CRAS ADELE VEST

Cool teddy vest fra Cras Cph. Adele vesten er med tre lommer foran som har lynlås. Vesten er i beige plysset tekstil med lyserøde detaljer ved skuldre, lommer og lynlås. Desuden er vesten produceret i 100% genbrugs polyester fra plastik.
1500 Kr

PRE ORDRE BASIC APPREAL SOYA TEE STRIPE MAR/APR

Basic t-shirt fra Basic Apparel i en fin coral/hvid stribet farve. T-shirten har rund hals og er med korte ærmer. T-shirten findes også i blå/hvid striber. Produceret i 100% organic bomuld. BEMÆRK AT DETTE ER EN PREORDRE OG AT DINE PENGE FØRST VIL BLIVE TRUKKET NÅR VI SENDER VAREN UD.
350 Kr

PRE ORDRE BASIC APPAREL VICKI TOP DOT MAR/APR

Fin prikkede top fra Basic Apparel med mellem store sorte prikker. Toppen har rund hals og er knappet ned til mit på mave samt har én enkelt brystlomme. Hvis man ønsker et fint sommersæt, så findes der shorts til. Produceret i 100% organic bomuld. BEMÆRK AT DETTE ER EN PREORDRE OG AT DINE PENGE FØRST VIL BLIVE TRUKKET NÅR VI SENDER VAREN UD.
500 Kr

PRE ORDRE BASIC APPAREL VICKI SHORTS DOT MAR/APR

Fine prikkede shorts fra Basic Apparel med mellem store sorte prikker. Shortstene har elastik i taljen, hvilket gør at de er super behagelige at have på og de strammes ind med et bånd. Shortsene har en mellem længe. Hvis man ønsker et super fint sommersæt, så findes der en top til. Produceret i 100% organic bomuld. BEMÆRK AT DETTE ER EN PREORDRE OG AT DINE PENGE FØRST VIL BLIVE TRUKKET NÅR VI SENDER VAREN UD.
450 Kr

PRE ORDRE BASIC APPAREL EVITA SHORTS MAR/APR

Fine og afslappet short fra Basic Apparel i lyseblå/creme farvet striber. Shortsene har elastik i taljen og bindes med et bånd. Man kan vælge og sætte shortsene lidt højre oppe, eller trække dem ned på hoften alt efter ens behov. Produceret i 100% organic bomuld. BEMÆRK AT DETTE ER EN PREORDRE OG AT DINE PENGE FØRST VIL BLIVE TRUKKET NÅR VI SENDER VAREN UD.
400 Kr

PRE ORDRE BASIC APPAREL EVITA SHORTS MAR/APR

Fine og afslappet short fra Basic Apparel i gold/creme farvet striber. Shortsene har elastik i taljen og bindes med et bånd. Man kan vælge og sætte shortsene lidt højre oppe, eller trække dem ned på hoften alt efter ens behov. Produceret i 100% organic bomuld. BEMÆRK AT DETTE ER EN PREORDRE OG AT DINE PENGE FØRST VIL BLIVE TRUKKET NÅR VI SENDER VAREN UD.
400 Kr

BASIC APPAREL VENDELA PANTS

Lækre bukser med guld/lysebrune striber fra Basic Apparel. Bukserne har smalle ben og en bred elastik i livet, og er derfor rigtig behagelig og afslappende at have på. Der er lommer i begge sider. Bukserne er lidt rillede eller vaflede i stoffet. Hvis du ønsker som et hyggesæt, så findes der en langærmet bluse til bukserne. Bemærk at bukserne er lidt store i størrelsen, så vi anbefaler at gå et nummer ned i størrelsen. Produceret i 83% organic bomuld & 17% recycled polyester.
600 Kr

PRE ORDRE BASIC APPAREL CAMILLA SWEATER MAR/APR

Flot og feminin strik fra Basic Apparel med det fineste ''muslinge'' mønster. Strikken har rund hals samt lange ærmer. Super fin og bruge den til en lun sommeraften på terrassen. Produceret i 100% organic bomuld. BEMÆRK AT DETTE ER EN PREORDRE OG AT DINE PENGE FØRST VIL BLIVE TRUKKET NÅR VI SENDER VAREN UD.
500 Kr

BASIC APPAREL NURIA SWEATER

Utrolig lækker strik fra Basic Apparel med rund hals samt lange ærmer. Nuria sweater er lavet af genanvendt bomuld. Strikken har et super flot struktur, er dejlig blød og derfor utrolig behagelig at have på. En bæredygtig klassiker at have i sin garderobe. Den fås her i lyseblå. Produceret i 70% recycled bomuld & 30 polyester
400 Kr

PRE ORDRE BASIC APPAREL ELBA DRESS JAN/FEB

Enkel og fin stribet kjole fra Basic Apparel i sort/hvid og med masser af stræk. Kjolen har 3/4 kvarte lange ærmer og har rund hals samt et indsnit i taljen, hvilket gør at man får figur i den. Produceret i 85% organic bomuld 15% elastan BEMÆRK AT DETTE ER EN PREORDRE OG AT DINE PENGE FØRST VIL BLIVE TRUKKET NÅR VI SENDER VAREN UD.
700 Kr

PRE ORDRE BASIC APPAREL ELBA DRESS JAN/FEB

Enkel og fin stribet kjole fra Basic Apparel i lyseblå og med masser af stræk. Kjolen har 3/4 kvarte lange ærmer og har rund hals samt et indsnit i taljen, hvilket gør at man får figur i den. Produceret i 85% organic bomuld 15% elastan BEMÆRK AT DETTE ER EN PREORDRE OG AT DINE PENGE FØRST VIL BLIVE TRUKKET NÅR VI SENDER VAREN UD.
700 Kr

BASIC APPAREL VENDELA SWEATSHIRT

Lækker Vendela sweatshirt fra Basic Apparel i farverne guld/lysebrune striber. Sweatshirten har lange ærmer og rund hals og er lidt rillede eller vaflede i stoffet. Brug den evt. sammen med matchende sweatpants. Almindelig i størrelsen. Produceret i 72% organic bomuld 17% recycled polyester & 8% viskose.
600 Kr

MARKBERG AILEEN LEATHER STRAP

Læder cross body strap fra Markberg i kalveskind med struktur. Du kan udskifte den rem du har på din nuværende taske med denne for et mere klassik look. Spænderne er lavet i børste gunmetal og man kan regulere på stroppen.
300 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN QUILTED JACKET W. VOLUME SLEEVE

Super fin quiltet forårs jakke i en svag rosa farve fra Coster Copenhagen. Jakken har to brystlommer og er med små sorte prikker samt gennemknappet. Jakken har volume i ærmerne, som er blevet en trendy tendens. Produceret i 100% polyester. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
900 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN DRESS IN WALLPAPER PRINT

En virkelig fin kjole i det fineste grøn mønstrede print fra Coster Copenhagen. Kjolen har 3/4 kvarte lange ærmer og en fin lille lukning i halsen med flæser i kraven. Kjolen har to overskæringer, hvilket er med til at gøre at kjolen falder pænt og ikke er en ''stor'' kjole. Længden er mid som går til ca. knæet. Produceret i 100% recycled polyester. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
800 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN SEQUIN DRESS

Virkelig flot kjole i et transparent stof med forskellige farvede pailletter på fra Coster Copenhagen. Kjolen har rund hals og har en overskæring ved maven, hvilket gør at man får en fin taljen. Kjolen lukkes i ryggen med en lykke og en knap og længden går til midt på skinnebenet alt efter ens højde. Brug kjolen til hverdag med en fin vest over og et par chunky støvler for at få et mere råt look. Produceret i 100% polyester. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
1600 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN BIAS SKIRT IN SATIN STRETCH

Flot og klassisk nederdel i en camel farve fra Coster Copenhagen. Nederdelen har elastik i taljen bagpå, hvilket gør at den er behaglig at have på og længden er lang. Style evt. nederdelen med en fed strik og et par støvler for et mere nedtonet look. Produceret i 98% polyester % 2% elastan. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
800 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN PANTS W. ELASTIC BACK IN FLOWER GARDEN PRINT

Flotte forårs/sommerbukser i det fineste blomster print fra Coster Copenhagen. Buksen har straight legs og har elastik i taljen bagpå, hvilket gør at de er behagelig at have på. Der findes også en top i samme print som bukserne, hvis man ønsker et virkelig fint sæt, som kan bruges til en hver lejlighed. Produceret i 60% cupro & 40% viskose. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
1000 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN PANTS W. ELASTIC WAIST IN STRIPE JACQUARD

Flotte bukser i den fineste stærke grønne farve fra Coster Copenhagen. Buksen har straight legs og har elastik i taljen bagpå, hvilket gør at de er super behaglige at have på. Den er stribet i form af struktur som rib. Hvis man ønsker et sæt, så findes der også en top i sammen print. Produceret i 56% polyester, 42% viskose & 2% elastan. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
1000 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN TOP IN WALLPAPER PRINT

Super fin grøn mønstrede forår/sommer top fra Coster Copenhagen. Toppen har korte ærmer og v-hals udskæring i en chiffonkvaliet. Den har detaljer som smock ved skulder samt knapper ned fortil. Pasformen er normal. Produceret i 100% recycled polyester. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
600 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN TOP IN FLOWER GARDEN PRINT - CUPRO

Flot forårsbluse i det fineste print fra Coster Copenhagen. Toppen har en fin lukning i halsen, som gør at den får et feminint udtryk. Den har en lille ærme som kun lige dækker over skulderen. Man kan sagtens lade vær med at lukke i halsen, så får man mere v-hals, hvis man bedre kan lide det. Hvis man ønsker et sæt, så findes der også bukser i samme print. Produceret i 60% cupro & 40% viskose Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
800 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN TOP W. BUTTON AND SLIT

Enkel og fin forårs bluse i creme/rosa farver fra Coster Copenhagen. Blusen er med mellembred striber og har en lille fin lukning i halsen samt går ærmerne lidt ud over skulderen. Pasformen er normal. Produceret i 35% tencel, 35% viskose, 10% polyester & 20% nylon Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
700 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN TOP W. GATHERING IN STRIPE JACQUARD

Flot top i den fineste stærke grønne farve fra Coster Copenhagen. Toppen har lille kort ærme, som kun lige når ud og dækker skulderen og den har rund hals. Den er stribet og har struktur i form af rib. Pasformen er normal. Der findes også bukser til toppen. Produceret i 42% viskose, 56% polyester & 2 elastan. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
600 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN BLOUSE W. CUFFS AND VOLUME BODY

Flot og enkel langærmet bluse fra Coster Copenhagen. Blusen har rund hals og har to overskæringer ved barmen og ved maven samt elastik ved ærmerne. Den har også fin virkelig fin lukning i nakken, hvor den skal bindes to steder. Pasformen er lidt rumlig i det. Produceret i 70% bomuld, 27% polyamid & 3% elastan. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
800 Kr

PRE-ORDER MARTS COSTER COPENHAGEN BLOUSE I BUBBLE QUALITY WITH VOLUME QUALITY

Fin og enkel bluse i hvid fra Coster Copenhagen. Blusen er med en lille v-udskæring og har lidt puf i ærmerne. Strukturen er lidt i stil med bæk & bølge, og den er normal i størrelsen. Style evt. blusen med et par rå jeans, for at nedtone det feminine udtryk på den. Produceret i 100% bomuld. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
600 Kr

PRE-ORDER FEB COSTER COPENHAGEN QUILTED VEST

Flot og feminin quilted vest fra Coster Copenhagen i svag nude farve. Vesten har rund hals og er gennemknappet hele vejen ned og er længere bagtil end fortil samt har den korte ærmer. Brug evt. vesten som en lille forårsjakke når det er mere lunt i vejret. Produceret i 100% polyester. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
900 Kr

PRE-ORDER FEB COSTER COPENHAGEN SPORTY COAT W. BELT

Flot forårsjakke fra Coster Copenhagen. Jakken har et sporty udtryk, hvilket gør at man kan bruge den til mange lejligheder. Den har alm. krave, er gennemknappet hele vejen ned, samt brystlommer foran og skrålommer. Produceret i 97% polyester & 3% elastan. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
1300 Kr

PRE-ORDER FEB COSTER COPENHAGEN COAT WOOL FELT

Super flot og feminin frakke fra Coster Copenhagen. Frakken har høj krave bagtil og en lille v-hals udskæring samt bindebånd i taljen for at give et feminint udtryk. Pasformen er normal. Produceret i 93% polyester & 7% viskose. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
1200 Kr

PRE-ORDER FEB COSTER COPENHAGEN SKIRT ON BIAS IN CUPRO

Klassiks og tidsløs nederdel i den lækreste cupro kvalitet fra Coster Copenhagen. Nederdelen har elastik bagpå i taljen, hvilket gør at den er behagelig at have på. Nederdelen går ca. til midt på knæet. Style nederdelen sammen med strik for et mere ''afslappet look'' eller brug pæne skjorter el. bluser til den. Produceret i 60% cupro & 40% viskose. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
700 Kr

PRE-ORDER FEB COSTER COPENHAGEN BLOUSE W. PLEATINGS

Flot og feminin lyseblå stribet bluse fra Coster Copenhagen. Blusen har kinakrave, 3/4 kvarte ærmer og en lille v-hals udskæring samt knapper halvt ned. Pasformen er normal. Produceret i 100% bomuld. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
600 Kr

COSTER COPENHAGEN DENIM JACKET

Denim jakke fra Coster Copenhagen med flotte store ballon ærmer. Jakken er med rund hals og er gennemknappet hele vejen ned og er lidt kortere bagtil end fortil. Pasformen er normal. Produceret i 80% bomuld, 19% polyester & 1% elastan.
1000 Kr

COSTER COPENHAGEN SHIRT DRESS W. TIEING DETAIL

Flot og klassiks kjole fra Coster Copenhagen. Kjolen har bånd i taljen som skal bindes bagpå og derefter for man et draperings look foran samt er den gennemknappet hele vejen ned og har slidser i bunden. Brug evt. kjolen åbenstående som en kimono udover et par jeans. Produceret i 100% viskose.
1300 Kr

COSTER COPENHAGEN PANTS IN HEAVY JERSEY WITH PRESS FOLD

Bløde og behagelig bukser fra Coster Copenhagen, som minder om en klassiks habitbuks, men i en jersey kvalitet og kan sagtens bruges til hverdag med strik og til fint brug med en flot bluse samt en lille stillet. Produceret i 68% viskose, 26% polyamid & 6% elastan.
900 Kr

PRE-ORDER JANUAR COSTER COPENHAGEN KNIT WITH LONG BACK

Lækker creme/sort stribet strik fra Coster Copenhagen. Strikken er længere bagtil og kort fortil med knapper i siden. Den er lidt oversize i størrelsen. Style strikken sammen med en hvid skjorte, et par fede jeans og et par rå støvler. Produceret i 40% seawool* & 60% bomuld. *SEAWOOL er lavet af genanvendte plastikflasker opsamlede fra verdenshavene, som pulveriseres med østersskaller genbrugt fra fødevareindustrien. Til sidst tilsættes bomuldsfibre for at tilføre stoffet blødhed. Udover et mindre CO2-aftryk har SEAWOOL en række andre fordele. Tøj lavet af SEAWOOL minder om uld og er blødt at have på, det har en antistatisk effekt, holder på varmen og krøller ikke. Alt i alt en sweater af SEAWOOL perfekt til de kølige sommeraftener og kolde vinterdage. Bemærk venligst dette er en pre-order. Vi trækker først pengene, når ordren er på vej til dig.
900 Kr

STINE A ILE DE L'AMOUR PENDANT WITH STONES

Smukt vedhæng med farverige sten fra Stine A. Vedhænget er i et organisk, banket motiv. Ile de l'amour pendant er lavet i 18 karat forgyldt sterling sølv med zirkoner. Mål: længde: 2 cm, bredde: 1 cm. Bemærk venligst at kæde ikke medfølger.
475 Kr

STINE A SHORT SNAKE NECKLACE

Klassisk og tidsløs halskæde i et enkelt design fra Stine A. Det flade design giver kæden et flot mønster, der funkler smukt mod huden. Bær kæden alene som statement kæde, eller mix med andre mere farverige kæder for et unikt og personligt look. Short snake necklace er lavet i 18 karat forgyldt sterling sølv. Mål: 48,5 cm. inklusiv extension kæde.
975 Kr

STINE A PETIT CHUNKY PENDANT CHAIN

Lille ankerkæde i forgyldt sterlingsølv med blank overflade fra Stine A. Kæden har en klassisk, men dog råt design, hvilket gør de perfekt til både hverdag og fest. Du kan bære kæden alene eller mixe den med andre kæde med ædelsten for et cool look. Du kan også tilføje ét eller flere fine vedhæng fra STINE A og gøre kæden helt din egen. Petit chunky pendant chain er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv. Mål: 46 cm lang. Bemærk venligst at prisen er pr. stk.
700 Kr
Filters
Sort
display