Søg
Filters

Modström

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Modström Clementine Print Dress

Smuk kjole i stribet print fra Modström. Clementine print dress er A-formet med V-udskæring. Kjolen har korte ærmer med en fin elastikkant, som giver et feminint udtryk. Materialet er i genanvendeligt polyester.
850 Kr

Modström orson top

Enkel tanktop med rund halsudskæring og i en lækker rib kvalitet fra Modström. Orson top har tre små knapper fortil og har et tætsiddende fit. Fås her i sort.
280 Kr

Modström orson top

Enkel tanktop med rund halsudskæring og i en lækker rib kvalitet fra Modström. Orson top har tre små knapper fortil og har et tætsiddende fit. Fås her i hvid.
280 Kr

Modström Chano Print Dress

Smuk og feminin kjole i blomster print fra Modström. Chano print dress er lang med en høj slids. Kjolen har en bred smockkant i livet og en dyb v-udskæring, som giver et elegant udtryk. Materialet er i den lækreste viskose kvalitet.
750 Kr

Modström Chano Print Top

Smuk og feminin top i blomster print fra Modström. Chano print top har korte ærmer med smockkant og en dyb halsudskæring, som giver et elegant udtryk. Materialet er i den lækreste viskose kvalitet og blusen fås i rød.
550 Kr

Modström Christin Shirt

Elegant skjorte i lyseblå og broderie anglaise fra Modström. Christin shirt har 3/4 lange ærmer og ingen krave. Skjorten er i en lækker bomuldskvalitet.
600 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 280 Kr Max: 950 Kr
kr.280 kr.950