Søg
Filters

Modström

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Modström Barret Skirt

Midi skirt i en virkelig lækker og behagelig denim kvalitet. Nederdelen har A-form og lukkes bagpå med lynlås. Nederdelen kan styles med fede statements T-shirts eller en chunky strik for et afslappet og feminint look.
600 Kr

Modström Bea Print Dress

Feminin skjortekjole fra Modström i stribet print. Kjolen har 3/4 ærmer samt bindebånd og bæltestropper dertil i taljen. Kjolen er lavet i en lækker og blød viskosekvalitet, der er rigtig rar at have på. Style kjolen over jeans på de kølige forårsdage eller med bare ben, når sommeren tillader det. Kan eventuelt også bruges åbenstående som cardigan med kimonoeffekt til jeans og t-shirt.
800 Kr

Modström Bea Print Shirt

Feminin skjortebluse fra Modström i stribet print. Skjorteblusen har 3/4 ærme, som sluttes med et bindebånd, der skaber et afslappet og yndigt look. Skjorteblusen har v-udskæring og er lavet i et sødt lyseblåt/hvidt stribet print af den lækreste og bløde viscose kvalitet.
600 Kr

Modström Bellis Print Shirt

Rigtig fin skjorte fra Modström. Skjorten har kinakrave, knappelukning hele vejen ned og manchetter ved ærmelukningen. Skjorten er lavet i et tyndt og transparent gyldentbrunt materiale med et grafisk print, som skaber et flot og elegant udtryk. Brug skjorten til jeans eller en chino buks til hverdag og til en nederdel i festlige anledninger.
550 Kr

Modström Berta Dress

Så fin og elegant sort kjole fra Modström. Berta kjolen har en midi-længde, som slutter under knæet. Pasformen er løs og elegant med indsyning i taljen og en lille slids forneden i hver side. Kjolen har lange løse ærmer, som lukkes med knapper samt en fin ryg, der lukkes med lynlås og en knap for oven. Brug den til sneaks for et afslappet feminint look eller til en høj sko for mere elegance og festligt udtryk.
700 Kr

Modström Berta Print Dress

Så fin og elegant kjole fra Modström. Berta kjolen er lavet i det sødeste gule blomsterprint i en midi-længde, som slutter under knæet. Pasformen er løs og elegant med indsyning i taljen og en lille slids forneden i hver side. Kjolen har lange løse ærmer, som lukkes med knapper samt en fin ryg, der lukkes med lynlås og en knap for oven. Brug den til sneaks for et afslappet feminint look eller til en høj sko for mere elegance og festligt udtryk.
750 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 500 Kr Max: 950 Kr
kr.500 kr.950