Søg
Filters

Markberg

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Markberg Arabella Crossbody Bag Antique Camel

Arabella crossbody bag fra Markberg i en flot camel farve. Tasken har to lommer med lynlås, to indvendige inddelte rum samt en lomme med lynlås på bagsiden. Tasken lukkes af en skjult magnetisk knap. Til tasken medfølger en aftagelig og justerbar Finley Guitar strap i sort samt en ekstra, tyndere stop i læder som også kan aftages og justeres. Arabella er produceret i glat ko skind med 100% bomuldsfoer. Taksen måler: Bredde: 24 cm. Højde : 16 cm. Dybde: 8 cm.
1600 Kr

Markberg Elinor Bumbag Black Grain

Flot og klassisk bumbag fra Markberg. Elinor bumbag har et stort rum med en lynlås lomme indvendig samt en lynlås lomme på bagsiden. Til tasken medfølger en aftagelig og justerbar Finley Guitar strap. Remmen kan udskiftes. Elinor bumbag er produceret i 100% ko skind med struktur. Taksen måler: Bredde: 28 cm. Højde: 15 cm. Dybde: 8 cm.
1000 Kr

Markberg Elinor Bumbag Camel Antique

Flot og klassisk bumbag fra Markberg i glat, camel indfarvet skind. Taksen har et indvendigt rum med en lynlås lomme indvendig samt en lynlås lomme på bagsiden. Til tasken medfølger en aftagelig og justerbar Finley Guitar strap. Remmen kan udskiftes. Tasken lukkes med lynlås, og er produceret i 100% skind med linning i 100% bomuld. Taksen måler: Bredde: 28 cm. Højde: 15 cm. Dybde 8 cm.
1000 Kr

Markberg Milena Crossbody Bag Antique Camel

Smuk taske fra Markberg i glat, camel indfarvet skind med metal vedhæng foran. Milens crossbody bag har tre rum samt en stor og lille lynlås lomme indvendig. Tasken lukkes med en skjult magnetisk knap. Til tasken med følger en aftagelig og justerbar Finley Guitar strap. Remmen kan udskiftes. Milena er produceret i 100% skind med linning i 100% bomuld. Tasken måler: Bredde: 18,5 cm. Højde: 13 cm. Dybde: 6,5 cm.
1200 Kr

Markberg Nolia Crossbody Bag Snake Black

Markberg Nolia Crossbody Bag i sort med cool snake print og metal vedhæng foran. Tasken har tre indvendige rum samt en stor og lille indvendig lomme med lynlås. Tasken har ligeledes en lynlås lomme på bagsiden. Nolia lukkes med en skjult magnetisk knap og der medfølger en justerbar og aftagelig Finley Guitar strap. Taksen er produceret i 100% ko skind med 100% bomulds linning. Tasken måler: Bredde: 23 cm. Højde: 16 cm. Dybde: 7,5 cm.
1400 Kr

Markberg Vanya Crossbody Bag Snake

Markberg Vanya Crossbody bag i sort, glat skind med snake print på fronten. Tasken har et stort rum med to lynlås lommer. Tasken lukkes med en skjult magnetisk knap og har også en lynlås lomme på bagsiden. Til tasken medfølger en justerbar og aftagelig strop. Remmen kan udskiftes. Tasken er produceret i 100% ko skind med struktur samt linning i 100% bomuld. Tasken måler: Bredde: 20 cm. Højde: 14 cm. Dybde: 5 cm.
1200 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 160 Kr Max: 1600 Kr
kr.160 kr.1600