Søg

Markberg

Markberg er titlen på en ægte kærlighedshistorie. En kærlighed for at skabe, for at gøre en forskel og for hinanden.

Brandets navn repræsenterer grundlæggerne, Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK), som danner par både professionelt og privat.

De blander altid forretning med fornøjelse! Ikke kun i deres måde at arbejde på men også i deres produkter. Alle Markberg items har et moderne look og gennemtænkte funktionelle detaljer. Du kan forelske dig i designet af en item, men funktionaliteten er afgørende for, om du elsker den for livet.

Hos Markberg tror de på kvalitet. De gør en dyd ud af at designe produkter, som du kan bruge i mange år. Smukke items som du ikke bare smider ud efter kort tids brug. De går aldrig på kompromis, det ligger simpelthen ikke til deres natur.

Markberg repræsenterer enkelthed og rent skandinavisk design blandet med unikke detaljer. Funktionalitet såvel som håndlavede detaljer er nøgleelementer i deres design.

Markbergs kerneværdier er kvalitet, bæredygtighed og skandinavisk tidløst design. De går aldrig på kompromis – hverken i form af materialevalg eller samarbejdspartnere, der producerer produkterne. Det er vigtigt for Markberg at kunne være stolt af det, som de laver – helt ud til den enkelte arbejder på fabrikkerne.

I smukke omgivelser i nærheden af Vejle Fjord i Danmark, designer Markberg hvert år to hovedkollektioner og tre mindre kollektioner. Produkterne er fremstillet af ægte læder, der kommer fra højt kvalificerede producenter fra forskellige steder i verden.

Mette og Rune har altid været passionerede omkring bæredygtighed. Derfor har gode materialer og bæredygtige valg, helt fra begyndelsen, været en del af Markberg’s DNA.

Det bæredygtige fokus er kun blevet større igennem årene. Det har blandt andet resulteret i en kollektion af tasker lavet af genanvendte plastikflasker, som blev lanceret i foråret 2020.

Hos Markberg arbejdes der hele tiden på kreative og bæredygtige løsninger, som kan være med til at skåne miljøet.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

MARKBERG AILEEN LEATHER STRAP

Læder cross body strap fra Markberg i kalveskind med struktur. Du kan udskifte den rem du har på din nuværende taske med denne for et mere klassik look. Spænderne er lavet i børste gunmetal og man kan regulere på stroppen.
300 Kr

MARKBERG JELENA BAG ANTIQUE BLACK

Skøn skuldertaske fra Markberg i sort, glat skind som er håndflettet. Jelena bag har to små lommer indvendig samt en indvendig lynlåslomme. Tasken lukkes med lynlås. Til tasken er der en aftagelig skulderhank, og der medfølger en aftagelig og justerbar skulderstrop, som kan skiftes ud. Jelena er produceret i 100% kalveskind samt bomuldsfor. Vegetabilsk indfarvet læder baseret på naturlige materialer. Teksturen og farven kan variere, hvilket er læderets naturlige karakteristika.
2500 Kr

MARKBERG ULRIKA BAG GRAIN BLACK

Skøn skuldertaske fra Markberg i skind med struktur. Ulrika bag har to små lommer indvendig samt en indvendig lynlåslomme. Tasken lukkes med lynlås og har også en lynlåslomme på bagsiden. Til tasken er der en aftagelig skulderhank, og der medfølger en aftagelig og justerbar skulderstrop, som kan skiftes ud. Ulrika er produceret i 100% kalveskind med struktur samt bomuldsfor. Vegetabilsk indfarvet læder baseret på naturlige materialer. Teksturen og farven kan variere, hvilket er læderets naturlige karakteristika. Tasken måler: Højde: 30 cm Bredde: 28 cm Dybde: 17 cm
1600 Kr

MARKBERG ULRIKA BAG ANTIQUE CHESTNUT

Skøn skuldertaske fra Markberg i brunt, glat skind. Ulrika bag har to små lommer indvendig samt en indvendig lynlåslomme. Tasken lukkes med lynlås og har også en lynlåslomme på bagsiden. Til tasken er der en aftagelig skulderhank, og der medfølger en aftagelig og justerbar skulderstrop, som kan skiftes ud. Ulrika er produceret i 100% kalveskind med bomuldsfor. Vegetabilsk indfarvet læder baseret på naturlige materialer. Teksturen og farven kan variere, hvilket er læderets naturlige karakteristika. Tasken måler: Højde: 30 cm Bredde: 28 cm Dybde: 17 cm
1600 Kr

MARKBERG MARGIT CROSSBODY BAG ANTIQUE CHESTNUT

Lækker taske fra Markberg i brunt skind med håndflettet kalveskind på fronten. Margit er en crossbody bag med to indvendige rum samt to lynlåslommer og en lille lomme. Tasken lukkes med en skjult magnet og har en lynlås lomme på bagsiden. Til tasken medfølger en aftagelig og justerbar rem i sort. Remmen kan tages af og skiftes ud som man har lyst. Margit er produceret i kalveskind med bomuldsfoer. Vegetabilsk indfarvet læder baseret på naturlige materialer. Teksturen og farven kan variere, hvilket er læderets naturlige karakteristika. Tasken måler: Højde: 16 cm Bredde: 24 cm Dybde: 8 cm
1600 Kr

MARKBERG MARGIT CROSSBODY BAG ANTIQUE BLACK

Lækker taske fra Markberg i sort med håndflettet kalveskind på fronten. Margit er en crossbody bag med to indvendige rum samt to lynlåslommer og en lille lomme. Tasken lukkes med en skjult magnet og har en lynlås lomme på bagsiden. Til tasken medfølger en aftagelig og justerbar rem i sort. Remmen kan tages af og skiftes ud som man har lyst. Margit er produceret i kalveskind med bomuldsfoer. Vegetabilsk indfarvet læder baseret på naturlige materialer. Teksturen og farven kan variere, hvilket er læderets naturlige karakteristika. Tasken måler: Højde: 16 cm Bredde: 24 cm Dybde: 8 cm
1600 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 160 Kr Max: 2500 Kr
kr.160 kr.2500
Filters
Sort
display