Søg
Filters

Markberg

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ena Antique Crossbody Bag

Ena crossbody fra Markberg er håndflettet i kalveskind på forsiden og er alm. på bagsiden. Tasken indeholder 2 store rum og en lille lomme indvendig. Den lukkes med lynlås i de begge store rum og har aftagelig samt justerbar crossbody strop i sort nylon. Ena er produceret i kalveskind og har bomulds for.
1200 Kr

Markberg Darla Antique Crossbody Bag

Darla antique crossbody bag fra Markberg, er en flot og ''Sporty'' taske som har en lynlåslomme foran samt en lille lomme. Tasken har en lille lynlås lomme indvendig samt to små lommer. Lukkes med lynlås. Darla har aftagelig og justerbar crossbody strop i sort nylon. Tasken er blevet prodoceret i kalveskind og har bomuldsfor.
1300 Kr

Markberg Darla NZ Bubbly Crossbody Bag

Darla NZ bubbly crossbody bag fra Markberg, er en flot og ''sporty'' taske som har en lynlåslomme foran samt en lille lomme. Tasken har en lille lynlås lomme indvendig samt to små lommer. Lukkes med lynlås. Darla har aftagelig og justerbar crossbody strop i sort nylon. Tasken er blevet prodoceret i lammeskind med struktur fra New Zealand og har bomuldsfor.
1400 Kr

Markberg Evie Antique Small Bag

Evie antique small bag fra Markberg er en fin og klassisk taske, som har to store separate rum. Tasken indeholder også to små lommer indvendig, en lomme i hvert rum. Lukkes med lynlås. Evie har en lille hank i toppen, hvilket gør at den for et feminint udtryk. Tasken har aftagelig og justerbar crossbody strop. Den er produceret i kalveskind og har bomuldsfor.
1600 Kr

Markberg Evie Grain Small Bag

Evie Grain small bag fra Markberg er en fin og klassisk taske, som har to store separate rum. Tasken indeholder også to små lommer indvendig, en lomme i hvert rum. Lukkes med lynlås. Evie har en lille hank i toppen, hvilket gør at den for et feminint udtryk. Tasken har aftagelig og justerbar crossbody strop. Den er produceret i kalveskind med struktur og har bomuldsfor.
1500 Kr

Markberg Kyla Antique Crossbody Bag

Kyla antique crossbody bag fra Markberg er en flot og klassik taske som har lynlåslomme foran. Tasken inderholder 2 store separate rum og lukkes med lynlås. Den har en kort hank, hvilket gør at den for et feminint udtryk. Tasken har aftagelig og justerbar crossbody strop i sort nylon er blevet produceret i kalveskind og har bomuldsfor indvendig.
1300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 160 Kr Max: 1600 Kr
kr.160 kr.1600