Søg

Produkter tagget med 'kjole'

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

MODSTRÖM GRYFFIN KJOLE

Smuk, blomstret kjole i genanvendt polyester fra Modstöm. Gryffin print dress er løs i pasformen og knælang. De varme toner og den feminine silhuet skaber et retro inspireret look. 100% Recycled Polyester
800 Kr

COSTER COPENHAGEN SNAKE PRINT DRESS NIGHT 205-5576

Løssiddende kjole med slangeprint i afdæmpet army grøn fra Coster Copenhagen. Kjolen har rund hals med en lille v-udskæring Der er lommer i siderne og den er længere bagtil end foran. 100% Viskose Bemærk at farven på billedet snyder lidt og den er mere grøn end brun.
1100 Kr

CONTINUE CPH AMY DRESS

Smuk sort kjole fra Continue Cph men mange fine detajler. Kjolen har længe ærmer med flæser ved albuen og som afsluttet med en flæsekant . Skørtet er med læg i niveauer og igen afsluttet en en flæsekant. Kjolen har rund hals med en kort flæsekrave, knaplukning til under brystet samt en smuk detalje med flæser hen over brystet. Kvaliteten er 65% viskose og 35 % polyester og utrolig behagelig at have på.
600 Kr

CONTINUE CPH ANNIKA ROSE PAISLY DRESS

Smuk kjole fra Continue CPH med flot paisley print i polyester. Kjolen er med lange ærmer med elastik ved håndledende og flæser forenden. Kjolen har en lille v-udskæring i halsen og knapper til under brystet. Skørtet består af flæser. Kjolen går til lige over knæet og kan derfor både bruges med strømpebukser eller som en tunika over et par jeans.
700 Kr 420 Kr
Filters
Sort
display