Søg
Filters

Jumpsuit

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ichi jumpsuit

Er du på udkig efter den ultimative jumpsuit, som er anvendelig til både hverdag og fest, så er denne Lima jumpsuit fra Ichi det ultimative bud. Jumpsuiten er produceret i den blødeste jersey kvalitet med stræk, som gør den utrolig lækker at have på. Desuden er stylen med lange ærmer, elegant v-udskæring og smalle ben. Den har en indsnævring i taljen, som gør jumpsuiten rigtig klædelig. Jumpsuiten fås i sort.
500 Kr

Ichi jumpsuit

Ichi ihcalissa jumpsuit er en smuk buksedragt med sort grundfarve og et print af lilla, lyse, brune og gule små blomster. Buksedragten har bredde ben, indsnævring i taljen og er uden ærmer.
600 Kr

Inwear Siri jumpsuit

Olivengrøn jumpsuit i klassisk snit og blødt materiale.
900 Kr

Ichi jumpsuit

Ihalba JS er den fedeste jumpsuit fra Ichi i skjortelook. Jumpsuiten findes i grøn. Ihalba JS er med krave, knapper hele vejen ned foran samt længe ærmer. Som en fin detalje har jumpsuiten et bælte i taljen, chunky lommer på brystet og baglommer. Pasformen er baggy, men kan også styles tætsiddende, hvis man eventuelt går en størrelse ned.
700 Kr

Inwear MaddieIW Jumpsuit

Elegant, sort jumpsuit fra Inwear. MaddieIW jumpsuit har regular waist og regular længde. Desuden er den også almindelig i størrelsen. Denne flotte style har trekvarte ærmer, lynlås over brystet med mulighed for v-udskæring og et bredt bælte i taljen. Smuk og klassisk style anvendelig til fest, men kan også sagtens styles ned til hverdags med sporty sneakers.
1300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 500 Kr Max: 1300 Kr
kr.500 kr.1300