Søg

HULTQUIST COPENHAGEN


Hultquist Copenhagen har en historie på 40 år og designer løbende tidløse smykker. I dag drives det familieejede smykkefirma af 2. generation Martin Hultquist og hans partner Ida Sofie Thorlaksen.

Smykkerne er farverige, feminine, legende og kombineret giver det et unikt udtryk skabt. Smykkerne er produceret i sterling sølv og sterling sølv belagt med 18K guld. Ædelstene, perler og barokke perler påføres smykkerne.

Inspirationen til designs findes på de mange rejser, de lange gåture og ikke mindst blandt de mennesker, parret omgiver dem selv med. Smykkerne er skabt til at blive båret både til hverdags- og festlige arrangementer.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

HULTQUIST MINI FAY ØRERING PR STK.

Mini Fay ørestikkerne er feminine og cool øreringe. Detaljerne er enkle men alligevel elegante. En kombination af ​​ferskvandsperler og hamret guld. Materiale: 18K forgyldt sterling sølv, ferskvandsperler, 1 mikron og e-coating.
200 Kr

HULTQUIST AURORA NECKLACE

Farverig halskæde, kan styles med matchene armbånd. Sterling sølv forgyldt med 18 karat guld, ferskvandsperler og miyuki perler. Længde: 35 cm + 5 cm flex.
500 Kr

HULTQUIST PASTEL PEARL NECKLACE

Fin perle halskæde med farvede detaljere mellem perlerne. 18K gold plated sterling silver, 35 cm + 5 cm flex.
575 Kr

HULTQUIST ELLA PLAIN NECKLACE

Sød pastel farvet halskæde. Materiale: 18K forgyldt sterling sølv og ferskvandsperler. Mål: 35 cm + 5 cm flex.
450 Kr

HULTQUIST DORIA BRACELET

Enkelt og lækkert armbånd med fine farver.
250 Kr

HULTQUIST PEACH RAIN EARRING

Klassik og enkel ørering i en fin neutral farve. 18K gold plated sterling silver and cubic zirconia
300 Kr

HULTQUIST RIVER PEARL EARRING PR. STK

Flotte øreringe som går op af øret med fint detaljer med perler. 18K gold plated sterling silver, cubic zirconia and freshwater pearls. Bemærk venligst at øreringene sælges pr. stk.
360 Kr

HULTQUIST MILO EARRINGS PR. STK

Fine og farverige øreringe. 18K gold plated sterling silver, freshwater pearls and glass beads. Diameter: 1 cm. Length: 4.5 cm Bemærk venligst at øreringene sælges som pr. stk.
400 Kr

GALAXY NECKLACE

Galaxy halskæden er cool og sjov. Den er anderledes og elegant, kan styles med måneøreringe
750 Kr

HULTQUIST HALVMÅNE ØRERING

De lyseblå halvmåne øreringe er inspireret af vores fantastiske måne og de forskellige faser, den går igennem. Øreringene har en hamret overflade og syv lyseblå cubic zirconia.
350 Kr

HULTQUIST BLÅ MÅNESTØV ØRERINGE

De blå månestøv øreringe er en af ​​vores favoritter og er inspireret af den fantastiske måne. Månen skifter gennem sine faser og ændrer sig altid, ligesom årstider og tendenser. Men en ting er sikkert, månen går aldrig af mode. Overfladen er hamret, hvilket giver øreringene flere detaljer og har 4 blå agat hængende nedenunder og en opal øverst.
650 Kr

HULTQUIST COPENHAGEN DIONE EARRINGS PR STK.

18K forgyldt sterling sølv med en hvid ferskvandsperle. Længde: 3,5 cm Bemærk venligst at øreringene sælges som pr. stk
375 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 60 Kr Max: 1500 Kr
kr.60 kr.1500
Filters
Sort
display