Søg

HULTQUIST COPENHAGEN


Hultquist Copenhagen har en historie på 40 år og designer løbende tidløse smykker. I dag drives det familieejede smykkefirma af 2. generation Martin Hultquist og hans partner Ida Sofie Thorlaksen.

Smykkerne er farverige, feminine, legende og kombineret giver det et unikt udtryk skabt. Smykkerne er produceret i sterling sølv og sterling sølv belagt med 18K guld. Ædelstene, perler og barokke perler påføres smykkerne.

Inspirationen til designs findes på de mange rejser, de lange gåture og ikke mindst blandt de mennesker, parret omgiver dem selv med. Smykkerne er skabt til at blive båret både til hverdags- og festlige arrangementer.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

HULTQUIST CLIFF NECKLACE GOLD

Cliff halskæden fra Hultquist har opaler og blå agat perler. Fremstillet i 18K forgyldt sterlingsølv.
600 Kr

HULTQUIST ENYA NECKLACE

Enya halskæden fra Hultquist er enkel og sofistikeret. Den har en smuk kombination af kæde- og ferskvandsperler og er fremstillet i 18K forgyldt sterlingsølv.
550 Kr

HULTQUIST CORAL CLIFF NECKLACE

Hultquist Coral cliff halskæde med koral, perle og opal. Fremstillet i 18K forgyldt sterlingsølv.
600 Kr

HULTQUIST ISABELLA NECKLACE

Hultquist Isabella halskæde består af små forgyldte perler og farvede perler. Den er fremstillet i 18K forgyldt sterlingsølv.
400 Kr

HULTQUIST ELAINE NECKLACE

Elaine halskæden fra Hultquist har 5 faldende ferskvandsperler og 1 hvid kubisk zirconia hængende. Fremstillet i 18K forgyldt sterlingsølv.
650 Kr

HULTQUIST CLIFF BRACELET

Hultquist Cliff armbåndet har små opaler, agater og ferskvandsperler. Fremstillet i 18K forgyldt sterlingsølv.
400 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 60 Kr Max: 1500 Kr
kr.60 kr.1500
Filters
Sort
display