Søg

ESMÉ STUDIOS

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor det skal være så svært at finde et mode brand, der er både bæredygtigt og pænt designet? 

Ved esmé studios behøver du ikke gå på kompromis mellem bæredygtighed og æstetik, da hver kollektion er baseret på organiske og bæredygtige materialer.
Desuden omfavner Esmé Studios de spilskiftende innovationer inden for produktionsmetoder med det formål at efterlade en minimal miljøpåvirkning 
og lavt CO2 (kulstofaftryk) 

Esmé studios vælger langsom mode frem for hurtig mode ved at skabe organiske stykker, som du kan nyde livet igennem.
Det vigtigste nøgleord til deres designs er minimalisme, som efterlader dig med en minimal mængde tøj, der giver dig virkelig værdi og glæde.
Esmé studios - Et bæredygtigt mode brand mener de ikke, at forbrugerne skal være dem, der bekymrer sig om forsyningskæden.
I stedet burde det være en selvfølge, at hver forbruger ved, hvad deres tøj er lavet af, og hvordan det er produceret.
esmé studios er stolte over at indtage en af ​​de førende positioner i denne sag. Gennemsigtighed er et vigtigt begreb for at nå dette mål,
og vi sørger for åbent at dele oplysninger om, hvordan, hvor og af hvem vores produkter fremstilles. 
Hver eneste af vores beklædningsgenstande produceres på certificerede fabrikker, og vores partnere er BSCI, Fairtrade og GOTS certificeret. 
Med andre ord kan de garantere, at alle esmé studios ’produkter produceres under de bedste betingelser.  
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

ESME STUDIOS JO CAP

Fin og enkel kasket fra Esme Studios med stort logo broderi foran. Justerbar i nakken. Fremstillet i 100% økologisk bomuld.
300 Kr

ESME STUDIOS JO CAP

Fin og enkel kasket fra Esme Studios med stort logo broderi foran. Justerbar i nakken. Fremstillet i 100% økologisk bomuld.
300 Kr

ESME STUDIOS SAMARA PILE VEST

Denne cool 'Samara Pile' vest fra Esmé Studios har lynlås foran, samt to lommer med lynlåslukning og deres logo på brystet. Fremstillet i 100% genanvendt polyester.
800 Kr 400 Kr

ESME STUDIOS DAPHNE MIDI SLIM KNIT SHIRT

Strikket, fin og feminin midi nederdel fra Esme Studios. Nederdelen er tætsiddende. Fremstillet i 90% økologisk bomuld og 10% cashmere.
800 Kr

ESME STUDIOS PENELOPE LS O-NECK SLIM T-SHIRT

Penelope t-neck slim top er en top med rollneck og trekvartærmer i en dejlig blød kvalitet. Fremstillet i 97% modal og 3% elastane.
350 Kr

ESME STUDIOS PENELOPE LS O-NECK SLIM T-SHIRT

Penelope blusen fra Esme Studios har o-neck og slim fit. Fremstillet i 97% modal og 3% elastan.
350 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 300 Kr Max: 1000 Kr
kr.300 kr.1000
Filters
Sort
display