Søg

ESMÉ STUDIOS

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor det skal være så svært at finde et mode brand, der er både bæredygtigt og pænt designet? 

Ved esmé studios behøver du ikke gå på kompromis mellem bæredygtighed og æstetik, da hver kollektion er baseret på organiske og bæredygtige materialer.
Desuden omfavner Esmé Studios de spilskiftende innovationer inden for produktionsmetoder med det formål at efterlade en minimal miljøpåvirkning 
og lavt CO2 (kulstofaftryk) 

Esmé studios vælger langsom mode frem for hurtig mode ved at skabe organiske stykker, som du kan nyde livet igennem.
Det vigtigste nøgleord til deres designs er minimalisme, som efterlader dig med en minimal mængde tøj, der giver dig virkelig værdi og glæde.
Esmé studios - Et bæredygtigt mode brand mener de ikke, at forbrugerne skal være dem, der bekymrer sig om forsyningskæden.
I stedet burde det være en selvfølge, at hver forbruger ved, hvad deres tøj er lavet af, og hvordan det er produceret.
esmé studios er stolte over at indtage en af ​​de førende positioner i denne sag. Gennemsigtighed er et vigtigt begreb for at nå dette mål,
og vi sørger for åbent at dele oplysninger om, hvordan, hvor og af hvem vores produkter fremstilles. 
Hver eneste af vores beklædningsgenstande produceres på certificerede fabrikker, og vores partnere er BSCI, Fairtrade og GOTS certificeret. 
Med andre ord kan de garantere, at alle esmé studios ’produkter produceres under de bedste betingelser.  
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

ESMÉ STUDIOS SAMARA PILE JACKET

Denne cool Pile jakke fra Esmé Studios har lynlås foran, samt to lommer med lynlåslukning og deres logo på brystet. Fremstillet i 100% genanvendt polyester.
1000 Kr

ESMÉ STUDIOS LEIGH ROLL NECK KNIT VEST

Lækker ribstrikket vest fra Esmé Studios med rullekrave og åbne sidesømme. Brug vesten udover en skjorte, kjole eller en basic bluse. Fremstillet i 54% økologisk bomuld, 25% akryl, 18% polyester og 3% uld.
600 Kr

ESMÉ STUDIOS HETTY WIDE LOOSE KNIT PANTS

Bløde strikbukser med brede ben fra Esmé Studios. Bukserne har en elastisk talje med justerbar snor. Fremstillet i 90% Økologisk bomuld og 10% Cashmere.
900 Kr

ESMÉ STUDIOS HETTY LOOSE KNIT VEST

Blød stikket vest fra Esme Studios med et tidsløst design og derfor en længere levetid. Blusen har en slank tilpasning, rund hals og en lille slids i siderne. Fremstillet i 90% Økologisk bomuld og 10% Cashmere.
700 Kr

ESMÉ STUDIOS HETTY T-NECK KNIT

Blød strikket bluse fra Esme Studios med et tidsløst design og derfor en længere levetid. Blusen har en slank tilpasning, rund hals og raglanærmer. Fremstillet i 90% Økologisk bomuld og 10% Cashmere.
800 Kr

ESMÉ STUDIOS ALANA BAG WHITE PEPPER

Esmé Studios Alana Bag Dark Sapphire er en cool shopper i økologisk bomuld. Tasken har et print foran og lukkes med en trykknap. Størrelsen er justerbar med knapper i siderne. Indvendig har tasken en lille lomme med lynlås. Alana Bag er fremstillet i bæredygtige materialer og er den perfekte taske til indkøb, en tur på stranden eller når du er på farten.
400 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 400 Kr Max: 1000 Kr
kr.400 kr.1000
Filters
Sort
display