Søg
Filters

Depeche

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Depeche 13952 Bumbag

Klassisk og flot sort bumbag fra Depeche med to store lynlåslommer i guld. Lynlåsene er rå og grove, hvilket skaber et virkelig cool look. Det ene af de primære rum indeholder endvidere en mindre lynlåslomme. Bumbaggen kan både bruges som crossover og som almindelig bæltetaske, da remmen er justerbar.
700 Kr

Depeche 14140 Purse Mud

Denne klassiske pung fra depeche er lavet i den lækreste nude-farvede skindkvalitet og rummer plads til diverse kontanter samt kreditkort. Pungen er desuden dekoreret med lynlås og andre små detaljer i guld.
500 Kr

Depeche 14140 Purse Sort

Denne klassiske pung fra depeche er lavet i den lækreste sorte skindkvalitet og rummer plads til diverse kontanter samt kreditkort. Pungen er desuden dekoreret med lynlås og andre små detaljer i guld.
500 Kr

Depeche 14198 Clutch/Small bag Sort

Denne style fra depeche kan både bruges som taske og som clutch. Den er lavet i det lækreste, bløde sorte skind i et vintagelook, hvilket skaber et casual look. Tasken har på fronten en mindre lynlåslomme. Det store primære rum er indvendigt indrettet med en mindre lynlåslomme med plads til diverse samt 4 lommer til kreditkort. Remmen er aftagelig og justerbar, hvilket netop giver mulighed for både at anvende den produktet som clutch og taske.
600 Kr

Depeche 14224 Belt Bag

Denne bæltetaske fra Depeche er lavet i det fedeste croco printede skind. Den er virkelig eksklusiv og feminin i sit udtryk, og kan både anvendes som bæltetaske eller crossbody/bumbag. Taskens primære rum åbnes med lynlås og er dertil indrettet med en mindre lynlåslomme med plads til diverse. Taskens rem er justerbar.
600 Kr

Depeche Pung 13856

Cool, mindre pung fra Depeche i præget koskind i det flotteste brune croco print. Pungen lukkes med lynlås. Pungen er opdelt i 3 mindre sektioner, hvor den ene lukkes med lynlås med plads til mønter. Der er plads til 4 kreditkort i pungen og den er produceret i 100 % skind. Pungen måler: H: 8 x W: 11 x D: 2 cm
300 Kr

Depeche 14066 Crossover Taske Rosa

Denne crossover taske fra Depeche er en mindre boxy-formet taske i en lækker, blød rosafarvet skindkvalitet. Tasken er dekoreret med små guldfarvede nitter rundt i hele kanten på fronten. Indvendigt er tasken opdelt i to sektioner, som begge lukkes med lynlås, og derudover indrettet med en mindre lynlåslomme og mobillomme. Til tasken medfølger der en aftagelig justrerbar rem.
800 Kr

Depeche 11768 pung

Lille pung i utroligt lækkert og blød skindkvalitet, som indeholder plads til både kontanter og kreditkort, og lukkes med lynlås.
200 Kr

Depeche bumbag 13930

Bumbag i croco-style i virkelig lækker skindkvalitet fra Depeche. Tasken har ét primært rum, med guldlynlås som lukning. Indvendigt er den designet med en ekstra lynlåslomme og er desuden udstyret med en justerbar rem. Tasken fås i brun og sort.
600 Kr

Depeche pung 13856

Mindre sort croco-style pung fra Depeche i lækker skindkvalitet. Den flotte guldlynlås fører ind til to sektioner, som er adskilt af en mindre lynlåslomme, beregnet til småpenge. Desuden indeholder pungen fem kreditkortlommer.
300 Kr

Depeche bælte

Super lækkert og smalt bælte i sort med slangemotiv i sølv som bæltespænde.
400 Kr

Depeche pung

Klassisk pung i lækkert, blødt skind med gyldent hardware. Pungen er smart indrettet med et lynlås-rum til mønter, plads til mobiltelefon samt ekstra meget plads til kreditkort i form af en knap-ud funktion.
500 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 800 Kr
kr.200 kr.800