Søg

Denim Hunter

Kernen af Denim Hunter  ligger i deres passion for jeans. Det særlige udtryk et par jeans eller en cool jeans jakke giver dit outfit. Hos Denim Hunter tror de på at alle kvinder er skabt forskelligt, og at alle kvinder er forskellige. Det er deres mission at få kvinder til at føle sig smukke iført Denim Hunter.

De skaber ikke tøj til en bestemt alder, de skaber tøj til en stil... stil er en forlængelse af personlighed – alt kan bæres på meget forskellige måder – det handler om kvinden der bærer det. Hos Denim Hunter laver de tøj med hjertet – de bedste kvaliteter og den perfekt pasform.

DET ER ESSENSEN AF DENIM HUNTER.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

DENIM HUNTER OFELIA MELIKA SHORTS CUSTOM

Knælange shorts fra Denim Hunter. - Shortsene i denim er med stræk der gør dem super behagelige at have på. Fremstillet i 78% Bomuld, 15% Lyocell, 5% Polyester og 2% Elastan
600 Kr

DENIM HUNTER OFELIA SHORTS CUSTOM

Knælange shorts fra Denim Hunter. - Shortsene i denim er med stræk der gør dem super behagelige at have på. Fremstillet i 78% Bomuld, 15% Lyocell, 5% Polyester og 2% Elastan
600 Kr

DENIM HUNTER TIA TOP

Smuk bluse fra Denim Hunter. Tia er fremstillet i 100% bomuld og er i en virkelig lækker kvalitet. Toppen har rund hals, knaplukning i nakken og fine flæse detaljer på ærmerne. En rigtig fin sommerbluse til shorts eller en nederdel.
500 Kr

DENIM HUNTER LOUISA DRESS

Smuk kjole fra Denim Hunter. Kjolen har et lille pufærme og går til lige over albuen. Selve pasformen er løst, men dog med indsnit omkring barmen som giver et feminint udtryk. Kjolens længde gør at man kan bruge den nu udover et par jeans og til sommer med bare ben. En fin enkel kjole der både kan bruges til hverdag og fest. Fremstillet i 100% Lyocell (LENZING TENCEL™)
700 Kr

DENIM HUNTER MOLLY BLOUSE

Sød bluse i prikker fra Denim hunter i 100 % viskose. Blusen har rund hals, et t-shirt ærme med et lille opsmøg der går til albuen og fin detalje med en v-udskæring på ryggen. Brug blusen i stedet for en t-shirt til shorts eller som overdel til en nederdel til fester. Printet findes også som kjole.
500 Kr

DENIM HUNTER MOLLY DRESS

Sød kjole i prikker fra Denim hunter i 100 % viskose. Kjolen har v-udskæring, et lille pufærme der går til albuen og indsnit ved brystet. Kjolen går til over knæene og har en fin A-facon. Printet findes også som bluse.
700 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 350 Kr Max: 900 Kr
kr.350 kr.900
Filters
Sort
display