Søg

COSTER COPENHAGEN BASIC TEE CC HEART

Utrolig lækre basis t-shirts fra Coster Copenhagen I bomuldsblanding. T-shirten er normal i størrelsen med en rummelig/løs pasform. T-shirten har detaljer såsom dropped shoulders, crew neck, korte cap ærmer samt en lige sømkant. T-shirten fås i basis farver samt differentierende sæson farver.
Tilgængelighed: Venligst vælg påkrævede attributter
SKU: Basic tee
  • *
  • *
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
200 Kr
decrease increase

Virkelig dejlige at have på til hverdag og til afslapning. Holder formen. Materiale 60% Cotton, 40% Polyester.

Virkelig dejlige at have på til hverdag og til afslapning. Holder formen. Materiale 60% Cotton, 40% Polyester.

*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

COSTER COPENHAGEN CC HEART LONG SLEEVED T-SHIRT

En virkelig lækker langærmet t-shirt/bluse fra Coster Copenhagen. Denne style har en afslappet pasform og er produceret i en behagelig bomuldsblanding. Denne t-shirt har raglanærmer samt cut-off detalje ved udskæringen.
300 Kr

COSTER COPENHAGEN BASIC TEE V-NECK CC HEART

Coster Copenhagen t-shirt i en slank silhuet med en sænket skulderlinje og v-hals. T-shirten har korte cap sleeves og har et lige snit forneden. Fremstillet i en behagelig bomulds-kvalitet som holder formen. Fås i basis farver samt forskellige sæson farver.
200 Kr

INWEAR NO RIB PANTS

Buks fra Inwear i klassisk Nica-fit med stretch. Buksen har en relaxed pasform med regular waist og cropped længde. Buksen har desuden elastik i taljen, lommer og lynlås ved anklerne. Buksen fås i sort eller marineblå.
800 Kr

DEPECHE PUNG

Klassisk lille pung i lækkert, blødt skind. Pungen indeholder små lommer til kreditkort og lukkes med lynlås i gyldent hardware. - Indvendigt: Plads til både kreditkort, penge og en lipgloss - 100% skind - H: 9,5 x W: 14 x 1,5 cm
200 Kr
Filters
Sort
display