Søg
Filters

Continue

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Continue CPH Lotus Check

Smuk bluse fra Continue Copenhagen i et lækkert, vævet materiale. Lotus bluse har v-udskæring samt en lille flæse ved halsen. Ærmerne har albue-længde og et lille puf ved skuldre. Blusen fås i det fineste print i lyseblå tern med sølv tråde.
500 Kr

CONTINUE CPH ASTA SHIRT FLOWER GOLD SPLASH

Fin, feminin og transparent skjorte fra Continue. Asta shirt er med knapper fortil ned til taljen. I smuk pastel farve med blomster print og fine guld detaljer. Ved hals og håndled er der flæser. Der er bred elastik ved håndledet. Skjorten er længere bagtil end fortil. Almindelig i størrelsen.
500 Kr 375 Kr

CONTINUE CPH ELLEN DRESS SMALL FLOWER GOLD SPLASH

Smuk kjole fra Continue. Ellen dress er med v-udskæring, kortere ærmer med draperinger og flæse i skirtet. I smuk pastel farve med blomster print og fine guld detaljer. En virkelig fin, feminin og klædelig kjole til forår og sommer. Almindelig i størrelsen.
600 Kr 450 Kr

Continue CPH Grace Leo Shirt

Flot skjorte fra Continue med høj hals, knaplukning på brystet og langt ærme med bred manchet. Materialet har en flot skinnende effekt, der giver den klassiske skjorte noget ekstra kant. Grace skjorten fås i et fint, småt leopard print. Style skjorten med jeans til hverdag eller en nederdel til fest.
600 Kr 480 Kr

Continue Cph Hailey Kjole

Smuk kjole fra Continue Cph i lys farve med sort dyreprint. Kjolen har en v-udskæring med knapper ned til taljen, hvor der er et bånd som kan snøres ind for at give ekstra talje. Hailey dress har korte ærmer med flæse-detaljer, som der også er i skirtet. Skirtet er længere bagtil end fortil. Med kjolen følger en lys underkjole således at kjolen ikke er gennemsigtig. En virkelig fin kjole til foråret og sommeren, som både kan styles til hverdag og til fest.
700 Kr 525 Kr

Continue CPH Lotus bluse

Lotus blusen fra Continue Copenhagen er en virkelig smuk bluse i et silkeagtigt udtryk med små leo-prikker. Skjorteblusen har v-udskæring samt en lille flæse ved halsen. Ærmerne har albue-længde.
500 Kr 375 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 500 Kr Max: 700 Kr
kr.500 kr.700