Søg

CONTINUE

CONTINUE blev etableret i juni 2017 af Eva Gry, som kort efter teamede op hendes tidligere kollega gennem knap 20 år, Jeanette Nilsson.

Med over 20 års erfaring med design og salg til både det danske og internationale marked ønsker Eva og Jeanette at opfylde en længe ønsket drøm om at etablere et ekspresbrand, hvor man er helt tæt på kunderne og via en stærk relation sikre ramme netop deres behov, i dagens enormt konkurrencepræget marked.

Ved at rykke hurtigt på de nyeste tendenser i markedet, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, ønsker CONTINUE at sikre at kunderne løbende kan få “most wanted” styles på hylderne, i sæson.

De tror på at de traditionelle sæsoner er historie og deres kunder i langt højere grad skal kunne få stillet deres efterspørgsel i sæson. De ønsker derfor at levere nye styles til deres kunder hver uge. Designs i lækre kvaliteter, med perfekt pasform og til en fair og attraktiv pris.

Deres brand er skabt med en passion for mode, hvor de leverer de nyeste trends med en dynamisk og innovativ tilgang til designet.”

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

CONTINUE CPH JYTTE SOLID DRESS SKY BLUE

Let og komfortabel kjole med korte ærmer. Kjolen har rund udskæring og knapper øverst. Den er lavet af 100% bomuld
600 Kr 450 Kr

CONTINUE CPH JYTTE SOLID DRESS ARMY

Let og komfortabel kjole med korte ærmer. Kjolen har rund udskæring og knapper øverst. Den er lavet af 100% bomuld
599 Kr 449 Kr
Filters
Sort
display