Søg

Continue

CONTINUE blev etableret i juni 2017 af Eva Gry, som kort efter teamede op hendes tidligere kollega gennem knap 20 år, Jeanette Nilsson.

Med over 20 års erfaring med design og salg til både det danske og internationale marked ønsker Eva og Jeanette at opfylde en længe ønsket drøm om at etablere et ekspresbrand, hvor man er helt tæt på kunderne og via en stærk relation sikre ramme netop deres behov, i dagens enormt konkurrencepræget marked.

Ved at rykke hurtigt på de nyeste tendenser i markedet, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, ønsker CONTINUE at sikre at kunderne løbende kan få “most wanted” styles på hylderne, i sæson.

De tror på at de traditionelle sæsoner er historie og deres kunder i langt højere grad skal kunne få stillet deres efterspørgsel i sæson. De ønsker derfor at levere nye styles til deres kunder hver uge. Designs i lækre kvaliteter, med perfekt pasform og til en fair og attraktiv pris.

Deres brand er skabt med en passion for mode, hvor de leverer de nyeste trends med en dynamisk og innovativ tilgang til designet.”

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

CONTINUE SANNA DRESS

Populære Sanna dress fra Continue. Kjolen er syet i lag og har knaplukning ned foran. Ærmerne er med puf og elastik ved albuen. En kjole der kan styles over et par læderleggings eller bruges alene en sommerdag. Kjolen er fremstillet i 80% viskose og 20 % nylon hvilket gør det lækker og åndbar at have på på en varm dag.
600 Kr

CONTINUE CPH SANNA BEIGE CHECK DRESS

Den populære Sanna dress fra Continue i beige tern. Kjolen er syet i lag og har knaplukning ned foran med en flot sten. Ærmerne er med puf og elastik ved albuen. En kjole der kan styles over et par læderleggings eller bruges alene.
700 Kr

CONTINUE CPH SANNA BEIGE CHECK SHIRT

Den populære Sanna bluse er nu landet i den fineste beige-ternet mønster. Skjorten er gennemknappet med en flot sten i kraven og har det velkendte pufærme. Dertil er der smock-effekt på ærmet og elastik forneden af ærmet. Produceret i 50% polyester & 50% bomuld.
500 Kr

CONTINUE NAJA VEST FRINGLE

Super fin vest fra Continue. Vesten har fine detaljer med flæsekant omkring brystet samt flæsekant i taljen der giver et feminint look. Vesten er fremstillet i 47% akryl, 30% nylon, 15% uld og 8 % mohair. Findes i både sort og creme
500 Kr 350 Kr

CONTINUE CPH BOBIE VEST

Lækker blød vest fra Continue med lynlås ned til under brystet. Vesten går i op i halsen. Bobie vesten har desuden en smule ærme, som går ud på skulderen. Stylen fås her i koksgrå og er produceret i 79% polyester, 19% viskose og 2% elastan.
500 Kr 300 Kr

CONTINUE CPH SANNA ARMY CHECK DRESS

Den populære Sanna dress fra Continue i army/black tern. Kjolen er syet i lag og har knaplukning ned foran med en flot sten. Ærmerne er med puf og elastik ved albuen. En kjole der kan styles over et par læderleggings eller bruges alene.
600 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 350 Kr Max: 700 Kr
kr.350 kr.700
Filters
Sort
display