Søg

ÆRLIG PAFUME

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

P05 ÆRLIG PARFUME 15 ML

P05 er en unik duft. Den har lethed og samtidig har den en meget forførende sensuel duft af eksotisk cedertræ og et blødt og tydeligt touch af krydderier, som gør parfumen opløftende og varm. En elegant duft, der er perfekt til hverdag, men endnu bedre som en parfume til festen.
300 Kr

P04 ÆRLIG PARFUME 15 ML

Denne parfume er skøn og varm, samtidig har den strejf af friskhed og sødme. Afrundes med et mix af krydrede dufte. En vidunderlig duft med noter af blandt andet bergamot, mandarin, sweet pea, wall flower og med bundnoter af amber og patchouli.
300 Kr

P03 ÆRLIG PARFUME 15 ML

Den mere modige duft som skiller sig ud fra de andre. Har man P03 på kan du være sikker på at der bliver lagt mærke til dig .En anderledes og spændende duft med noter af blandt andet rose, vanilje, orkide og akkorder fra praline.
300 Kr

P02 ÆRLIG PARFUME 15 ML

Duften er ren, umiddelbar og blomsteragtig og så er den blød og intens på samme tid.Rosen ledsages af lychee og jasmin samt af antydning af patchouli, vetiver og vanilje.
300 Kr

P01 ÆRLIG PARFUME 15 ML

Duften bringer en friskhed og mildhed med sig, en klassisk duft som er frisk, rund og feminin. Noterne er peoner, kaffe, koriander og beroligende hvid musk som vækker sanserne.
300 Kr

P04 ÆRLIG PARFUME

Denne parfume er skøn og varm, samtidig har den strejf af friskhed og sødme. Afrundes med et mix af krydrede dufte. En vidunderlig duft med noter af blandt andet bergamot, mandarin, sweet pea, wall flower og med bundnoter af amber og patchouli. Indeholder 100 ml
750 Kr
Filters
Sort
display